TÉMATA PRAKTICKÝCH CVIČENÍ

 Z BIOFYZIKY POTRAVIN PRO BC FVHE

 osel1.wmf (5078 bytes)

1. týden             Ú v o d n í   c v i č e n í                                                          STATISTIKA        

2. - 12. týden     Ú l o h y :

1.    Relativní vlhkost vzduchu a hustota kapalin   

                    2. Měření viskozity

                    3. Polarimetrie

                    4. Absorpce světla

                    5. Refraktometrická stanovení v potravinářství

                    6. Konduktometrie

                    7. Potenciometrie

                    8. Detekce ionizujícího záření.

              9. Měření teploty povrchu těla

10.  Elektromyografie 

11.  Ztráta tepla v závislosti na povrchu a objemu tělesa        

13. týden    Z á p o č t o v é   c v i č e n í  

                   Pro soustředění studentů kombinované formy BC studia jsou stanoveny úlohy 3 - 6.

                    NÁVODY K ÚLOHÁM