Kontrola HACCP
Jsou vytvořeny a zavedeny postupy založené na zásadách HACCP?
Jsou vymezeny výrobní činnosti?
Jsou jednotlivé typy vyráběných výrobků dostatečně popsány?
Jsou sestaveny proudové diagramy výrobního procesu?
Jsou tyto diagramy prakticky ověřeny za provozu?
Jsou identifikována nebezpečí?
Jsou stanovena ovládací opatření pro každé z identifikovatelných
významných nebezpečí?
Jsou identifikovány kritické kontrolní body?
Jsou stanoveny znaky a hodnoty kritických mezí pro každý
kritický kontrolní bod?
Jsou stanoveny a používány účinné monitorovací postupy pro každý
kritický kontrolní bod?
Jsou vedeny záznamy sledovaných znaků a hodnot pro každý
kritický kontrolní bod?
Jsou stanovena nápravná opatření pro každý pro každý kritický
kontrolní bod a jsou o nich vedeny záznamy?
Jsou zavedeny ověřovací postupy správnosti záznamů sledovaných znaků a
hodnot pro každý kritický kontrolní bod?
Jsou zavedeny ověřovací postupy s použitím jiných metod?
Jsou zavedeny ověřovací postupy ověřování čidel?
Je uchovávána dokumentace 1 rok po ukončení data použitelnosti/data
minimální trvanlivosti?