Kontrola nakládání s VŽP v potravinářském podniku

Jaký typ materiálů je produkován (1., 2. nebo 3. kategorie)?
Třídí producent tyto materiály podle požadavků nařízení (ES) č. 1774/2002?  
Jsou materiály ukládány do řádně označených vhodných nádob?
Nejsou nádoby na VŽP používány k jinému účelu než k tomu  jak jsou označeny?
Je SRM bezprostředně po vytěžení barven?
Jsou VŽP určené ke krmení zvířat v zájmových chovech tříděny a je zabráněno jejich smísení s jinými materiály 1., 2. a 3. Kategorie?
Jsou  materiály do doby odvozu uloženy tak, aby bylo zabráněno  jejich zneužití a znehodnocení?
Je s materiály z kanalizace nakládáno v souladu se stanovenými  požadavky?
Jsou nádoby na všechny kategorie materiálů řádně čištěny, myty a desinfikovány?
Je na čistění, mytí a dezinfekci nádob zpracován postup a zapracován do sanitačního řádu?
Je čistění a dezinfekce prostor určených k ukládání VŽP prováděno pravidelně?
Je při předávání oprávněné osobě materiál vážen nebo je jeho  množství kvalifikovaně odhadováno?
V jakém časovém intervalu je odvážení VŽP zabezpečováno?
Jsou obchodní doklady vystavovány, vyplňovány a ukládány v souladu se stanovanými požadavky?

[Návrat] [Obsah]