Inovovaná výuka
- Biofyzika – FVL
- Biofyzika – FVHE
- Chemie – FVL
- Chemie – FVHE
- Ekologie – FVHE
- Veterinární ekologie – FVHE
- Zemědělská produkce – FVHE
- Zemědělská produkce – FVL
- Biochemie – FVHE
- Biochemie – FVL
- Struktura a skladba potravin – FVHE
- Druhy a složení potravin – FVHE
- DDD v potravinářství – FVHE
- Hygiena a technologie vegetabilních produktů – FVHE
- Hygiena a technologie živočišných produktů – FVHE
- Senzorická analýza potravin – FVHE
- Toxikologie potravin – FVHE
- Farmakologie v produkci potravin – FVHE
- Hygiena a technologie potravin rostlinného původu – FVHE
- Chemie potravin – FVHE
- Mikrobiologie potravin – FVHE
- Hygiena produkce mléka – FVL
- Hygiena a technologie mléka a mléčných výrobků – FVHE
- Hygiena a technologie masa a masných výrobků – FVHE
- Prohlídka jatečných zvířat a masa – FVHE
- HACCP – FVHE
- Hygiena a technologie vajec a medu – FVHE
- Hygiena a technologie mrazírenských a rybích výrobků – FVHE
- Hygiena a technologie drůbeže, králíků a zvěřiny – FVHE
- Hygiena produkce masa – FVL
- Balení potravin – FVHE
- Řízení kvality potravin – FVHE
- Hygiena a technologie nápojů, ovoce, zeleniny, suchých plodů, hub a výrobků z nich – FVHE
- Hygiena a technologie cukru, cukrovinek, sladidel, soli, koření, ochucovadel, hořčice, dehydratovaných výrobků, čaje, kávy a kávovin – FVHE
- Hygiena a technologie mlýnských obilních výrobků, pekárenských výrobků a těstovin, škrobu a výrobků z nich, luštěnin, olejnatých semen a tuků rostlinného původu – FVHE
- Chemické laboratorní metody v analýze potravin – FVHE
- Potravinářská technika – FVHE
V levém menu zvolte příslušný předmět.
V případě, že jste zde nenalezli potřebné informace – zkuste kontextové vyhledávání v celém obsahu stránek.