Navazující studijní program
ZDRAVOTNÍ NEZÁVADNOST A KVALITA POTRAVIN V GASTRONOMII
LEGISALTIVA V GASTRONOMII
Cílem
předmětu je seznámit studewnty s evropskými i
národními předpisy, které se týkají
požadavků na provozy stravovacích zařízení, na
bezpečnost a kvalitu potravin.
Garant předmětu:
Doc. MVDr. Petr Chloupek, Ph.D.
Učitelé:
Ing. Kamila Novotná Kružíková, Ph.D.
Požadavky na přípravu studenta v průběhu studia
- teoretická příprava na probíhající semináře
- plnění zadaných úkolů - řešení příkladů
Podmínky k udělení zápočtu
- aktivní účast na seminářích (max. 2 omluvené absence)
- aktivní řešení praktických příkladů na cvičeních
Podmínky k vykonání zkoušky
- zápočet
- praktické
znalosti - ověření u
praktické zkoušky (řešení praktických příkladů)
- teoretické
znalosti - ověření u ústní zkoušky
Doporučená literatura
cit.vfu.cz/lega/
