Projekt IVA VFU Brno 2017FVHE/2380/56 Označování potravin - vytvoření studijních materiálů pro zkvalitnění výuky předmětu Legislativa a dozor nad potravinami

Seznam kapitol:

1.      Požadavky na označování baleného hovězího masa

2.      Požadavky na označování zabaleného hovězího masa

3.      Požadavky na označování nebaleného hovězího masa

4.      Požadavky na označování baleného vepřového, skopového a kozího masa

5.      Požadavky na označování zabaleného vepřového, skopového a kozího masa

6.      Požadavky na označování nebaleného vepřového masa, skopového a kozího masa

7.      Požadavky na označování drůbežího masa

8.      Požadavky na označování zvěřiny a masa z farmové zvěře

9.      Požadavky na označování mletého vepřového a hovězího masa

10.  Požadavky na označování masných výrobků

11.  Požadavky na označování produktů rybolovu a akvakultury

12.  Požadavky na označování vajec

13.  Požadavky na označování mléka, smetany a výrobků z nich

14.  Požadavky na označování mražených krémů

15.  Požadavky na označování jedlých tuků a olejů

16.  Požadavky na označování sladidel

17.  Požadavky na označování medu

18.  Požadavky na označování cukrovinek

19.  Požadavky na označování kakaa a směsí kakaa s cukrem

20.  Požadavky na označování čokolády a čokoládových bonbonů

21.  Požadavky na označování škrobu a pudingu

22.  Požadavky na označování luštěnin

23.  Požadavky na označování olejnatých semen

24.  Požadavky na označování čaje

25.  Požadavky na označování kávy a kávovin

26.  Požadavky na označování jedlé soli, koření a ochucovadel

27.  Požadavky na označování dehydratovaných výrobků

28.  Požadavky na označování studených omáček a dresinků

29.  Požadavky na označování hořčice

30.  Požadavky na označování čerstvého ovoce a zeleniny

31.  Požadavky na označování zpracovaného ovoce a zeleniny

32.  Požadavky na označování skořápkových plodů

33.  Požadavky na označování hub

34.  Požadavky na označování brambor a výrobků z nich

35.  Požadavky na označování mlýnských obilných výrobků

36.  Požadavky na označování čerstvých a sušených těstovin

37.  Požadavky na označování pekařských výrobků

38.  Požadavky na označování cukrářských výrobků a těst

39.  Požadavky na označování balených vod

40.  Požadavky na označování nealkoholických nápojů

41.  Požadavky na označování ovocných vín

42.  Požadavky na označování medoviny

43.  Požadavky na označování piva

44.  Požadavky na označování nápojů na bázi piva

45.  Požadavky na označování lihovin

46.  Požadavky na označování kvasného octa

47.  Požadavky na označování droždí

48.  Požadavky na označení vína