Projekt IVA VFU Brno 2017FVHE/2380/56 Označování potravin - vytvoření studijních materiálů pro zkvalitnění výuky předmětu Legislativa a dozor nad potravinami
Seznam kapitol:
1. Požadavky na označování baleného hovězího masa
2. Požadavky na označování zabaleného hovězího masa
3. Požadavky na označování nebaleného hovězího masa
4. Požadavky na označování baleného vepřového, skopového a kozího masa
5. Požadavky na označování zabaleného vepřového, skopového a kozího masa
6. Požadavky na označování nebaleného vepřového masa, skopového a kozího masa
7. Požadavky na označování drůbežího masa
8. Požadavky na označování zvěřiny a masa z farmové zvěře
9. Požadavky na označování mletého vepřového a hovězího masa
10. Požadavky na označování masných výrobků
11. Požadavky na označování produktů rybolovu a akvakultury
12. Požadavky na označování vajec
13. Požadavky na označování mléka, smetany a výrobků z nich
14. Požadavky na označování mražených krémů
15. Požadavky na označování jedlých tuků a olejů
16. Požadavky na označování sladidel
17. Požadavky na označování medu
18. Požadavky na označování cukrovinek
19. Požadavky na označování kakaa a směsí kakaa s cukrem
20. Požadavky na označování čokolády a čokoládových bonbonů
21. Požadavky na označování škrobu a pudingu
22. Požadavky na označování luštěnin
23. Požadavky na označování olejnatých semen
24. Požadavky na označování čaje
25. Požadavky na označování kávy a kávovin
26. Požadavky na označování jedlé soli, koření a ochucovadel
27. Požadavky na označování dehydratovaných výrobků
28. Požadavky na označování studených omáček a dresinků
29. Požadavky na označování hořčice
30. Požadavky na označování čerstvého ovoce a zeleniny
31. Požadavky na označování zpracovaného ovoce a zeleniny
32. Požadavky na označování skořápkových plodů
33. Požadavky na označování hub
34. Požadavky na označování brambor a výrobků z nich
35. Požadavky na označování mlýnských obilných výrobků
36. Požadavky na označování čerstvých a sušených těstovin
37. Požadavky na označování pekařských výrobků
38. Požadavky na označování cukrářských výrobků a těst
39. Požadavky na označování balených vod
40. Požadavky na označování nealkoholických nápojů
41. Požadavky na označování ovocných vín
42. Požadavky na označování medoviny
43. Požadavky na označování piva
44. Požadavky na označování nápojů na bázi piva
45. Požadavky na označování lihovin
46. Požadavky na označování kvasného octa
47. Požadavky na označování droždí
48. Požadavky na označení vína