logo

akalářský studijní program

BEZPEČNOST A KVALITA POTRAVIN 

VETERINÁRNÍ A POTRAVINÁŘSKÁ LEGISLATIVA


Cvičení

1. Normativní právní akty - druhy, publikace, práce s nimi, předpisy EU. cvičení 1 - prezentacecvičení 1 - otázky

2. Protokol, případy sepisování protokolu, náležitosti protokolu. Správní řízení. Přestupkové řízení. Vypracování rozhodnutí o uložení pokuty. cvičení 2

3. Zpracování modelových a praktických příkladů z oblasti chovu zvířat. Návod k řesení příkladů. cvičení 3

4. Zpracování modelových a praktických příkladů z oblasti přepravy zvířat. Veterinární osvědčení, zdravotní potvrzení, informace o potravinovém řetězci. cvičení 4

5. Zpracování modelových a praktických příkladů z oblasti předcházení vzniku a šíření nákaz zvířat. Mimořádná veterinární opatření. cvičení 5

6. Zpracování modelových a praktických příkladů z oblasti zacházení se surovinami živočišného původ. cvičení 6

7. Zpracování modelových a praktických příkladů z oblasti vedlejších živočišných produktů. cvičení 7

8. Zpracování modelových a praktických příkladů z oblasti označování a evidence zvířat. cvičení 8 

9. Zpracování modelových a praktických příkladů z oblasti dozoru nad potravinami a označování potravin. cvičení 9

10. Zpracování modelových a praktických příkladů z oblasti k požadavkům na potraviny. cvičení 10

11. .Zpracování modelových a praktických příkladů z oblasti ochrany zvířat a welfare. cvičení 11

12. Zpracování modelových a praktických příkladů trestných činů z oblasti veterinární a potravinářské. cvičení 12

13. Zpracování modelových a praktických příkladů z oblasti biopotravin a geneticky modifikovaných potravin, léčiv a krmiv. cvičení 13. Zápočet

zpet