akalářský studijní program
BEZPEČNOST A KVALITA POTRAVIN
VETERINÁRNÍ A POTRAVINÁŘSKÁ LEGISLATIVA
Cvičení
1. Normativní právní akty - druhy, publikace, práce s nimi, předpisy EU. cvičení 1 - prezentace; cvičení 1 - otázky
2. Protokol, případy sepisování protokolu, náležitosti protokolu. Správní řízení. Přestupkové řízení. Vypracování rozhodnutí o uložení pokuty. cvičení 2
3. Zpracování modelových a praktických příkladů z oblasti chovu zvířat. Návod k řesení příkladů. cvičení 3
4. Zpracování modelových a praktických příkladů z oblasti přepravy zvířat. Veterinární osvědčení, zdravotní potvrzení, informace o potravinovém řetězci. cvičení 4
5. Zpracování
modelových a
praktických příkladů z oblasti předcházení
vzniku a šíření nákaz zvířat. Mimořádná veterinární
opatření. cvičení 5
7. Zpracování modelových a
praktických příkladů z oblasti vedlejších živočišných produktů. cvičení 7
8. Zpracování modelových a praktických příkladů z oblasti označování a evidence zvířat. cvičení 8
9. Zpracování modelových a praktických příkladů z oblasti dozoru nad potravinami a označování potravin. cvičení 9
10. Zpracování modelových a
praktických příkladů z oblasti k požadavkům na potraviny. cvičení 10
11. .Zpracování modelových a praktických
příkladů z oblasti ochrany zvířat a welfare. cvičení 11
12. Zpracování modelových a praktických
příkladů trestných činů z oblasti veterinární a potravinářské. cvičení 12
13. Zpracování modelových a praktických příkladů z oblasti biopotravin a geneticky modifikovaných potravin, léčiv a krmiv. cvičení 13. Zápočet