ZAMĚŘENÍ KONFERENCE: |
Lenfeldovy a Höklovy dny jsou mezinárodní konferencí zaměřenou na zdravotní nezávadnost a kvalitu potravin rostlinného a živočišného původu v celém potravinovém řetězci, včetně oblastí společného stravování. Konference přináší aktuální výsledky výzkumné činnosti a také poznatky z aplikace těchto výsledků a potravinového práva v praxi. Představuje příležitost k setkání odborníků jak z oblasti výroby, kontroly, hodnocení kvality a bezpečnosti potravin, tak i pracovníků z vědeckých a vzdělávacích institucí, dozorových orgánů a praxe. Odbornou část konference doplní setkání s historií veterinární hygieny potravin. Konference se koná jako součást oslav 100. výročí založení Vysoké školy zvěrolékařské školy v Brně. |
MÍSTO KONÁNÍ: |
Aula |
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno |
Palackého tř. 1946/1 |
612 42 Brno |
KONTAKTNÍ ADRESA: |
Mgr. Zdeňka Javůrková, Ph.D. |
Marie Míšková, tel.: +420 541 562 701 |
Ústav hygieny a technologie potravin rostlinného původu |
VFU Brno, Palackého tř. 1946/1, 612 42 Brno |
lenfeldovyahoklovydny@vfu.cz |
ODBORNÝ a PROGRAMOVÝ VÝBOR: |
doc. MVDr. Bohuslava Tremlová, Ph.D. |
doc. MVDr. Slavomír Marcinčák, Ph.D. |
prof. MVDr. Iva Steinhauserová, CSc. |
prof. MVDr. Lenka Vorlová, Ph.D. |
prof. MVDr. Peter Turek, Ph.D. |
doc. MVDr. Antonín Kozák, Ph.D. |
Mgr. Zdeňka Javůrková, Ph.D. |
ORGANIZAČNÍ VÝBOR KONFERENCE: |
doc. MVDr. Bohuslava Tremlová, Ph.D. |
Mgr. Zdeňka Javůrková, Ph.D. |
Ing. Jiří Rotrekl |
Marie Míšková |
|